Migdiada P3

El darrer any es va oferir  un  servei de migdiada pels nens i nenes  de P3; aquest any tornem a oferir el servei que,  depenent de les famílies que  els interessi,  costarà un preu o un altre. Us informem del servei a continuació:

– Les dates del  servei  seran de setembre fins a l’inici de la jornada intensiva el mes de juny i tindrà una hora de durada.

– Caldrà comprar llits depenent del nombre d’inscrits/es.

– Caldrà que un monitor els vigili per la qual cosa quants més alumnes  hi hagi en el servei més econòmic sortirà  el preu.

Segons els càlculs fets el preu oscil·laria entre els  25 i els  85€ MENSUALS en funció del nombre  de nens i nenes  i es revisarà de forma trimestral per recalcular el preu en funció de les inscripcions. (Possiblement haurem de determinar un nombre mínim de nens si no volem que el preu del servei sigui desorbitat).

Si sou un GRUP DE 15 O MÉS, el preu es podria reduir molt, aproximadament uns 25 euros el mes.

Un cop exposada tota la informació necessitem saber quantes famílies estaríeu interessades en que els vostres fills i filles  fessin la migdiada per tal de tirar endavant la proposta.

Volem aclarir també que el fet que s’hagi valorat la proposta NO ÉS GARANTIA DE QUE EL SERVEI S’OFEREIXI.

Per això us demanem que les famílies que estigueu interessades en utilitzar el servei envieu un correu a extraescolars@ampafornells.cat. Un cop tinguem el nombre de famílies inscrites us enviarem el preu de l’activitat.

Salutacions

Leave a reply