Soci Ampa i inscripció Ecollibres

El curs ja s’està acabant i ens toca planificar l’any vinent.

Com a usuaris de l’intranet veureu que ara mateix la quota de soci no està pagada (és la quota de l’any vinent), tots els serveis en els que ja estàveu inscrits per final d’any (menjador i acollida) seguirant funcionant igualment. El vostre nom d’usuari i contrasenya NO hauran canviat.

Pel que fa al projecte ECOllibres necessitem un marge per poder fer comanda, rebre i etiquetar els llibres de manera que necessitem obrir el període d’inscripcions.

 

Aquest proper curs com l’anterior totes les altes, baixes i modificacions s’han de fer a través de la intranet  la qual requereix fer el pagament de la quota d’AMPA per poder  gestionar la resta de serveis.

 

És per això que us informem que obrim el període d’inscripcions de soci d’AMPA i d’ecollibres pel curs 2017-2018 des del dia 5 de juny fins el dia 15de juny.

 

Recordar-vos que els dos pagaments només es poden fer pel sistema de pagament amb targeta de la intranet  i que els imports són:

  • Quota AMPA curs 2017-2018 = 15€ per família (tal com vam acordar a l’assemblea)
  • Quota ECOllibres pel curs 2017-2018: consulteu quotes i reglament al document adjunt tinguent en compte el curs que farà el vostre fill/a l’any vinent.

Salutacions,

L’Equip de l’AMPA

Leave a reply